Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/18/v-oleksandrii-stalosja-dtp-za-uchastju-dvoh-avto-ta-postrazhdalogo-vid-naizdu-pishohoda.htm
новини, 18 липня 2019

В Олександрії сталося ДТП за участю двох авто та постраждалого від наїзду пішохода


На Кіровоградщині у місті Олександрії сталося ДТП за участю двох авто та постраждалого від наїзду пішохода, повідомляють «Олександрійські новини».


10 липня об 11 годині 17 хвилин до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по проспекту Соборний. Пригода відбулась за участі автомобілів Opel під керуванням 40 річного мешканця міста, та Mitsubishi під керуванням 24 річної мешканки міста, а також про те що одна жінка травмована, повідомив подробиці події начальник сектору моніторингу олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.


Виїздом на місце пригоди працівниками поліції було встановлено, що жінка керуючі автомобілем Mitsubishi не втримала безпечної дистанції та здійснила зіткнення з автомобілем Opel. В наслідок зіткнення останній по інерції здійснив наїзд на 60 річну жінку, яка в цей час переходила по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП потерпіла було доставлено до лікарні. Попередній діагноз - струс головного мозку і забої рук та ніг. 


За фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкції за цією статтею передбачають покарання - штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Транспортні засоби вилучено. На даний час тривають слідчі дії. 

1153Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: