Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/18/rjatuvalniki-informuvali-zhiteliv-bobrintsja-schodo-zagroz-pozhezhonebezpechnogo-periodu.htm
новини, 18 липня 2019

Рятувальники інформували жителів Бобринця щодо загроз пожежонебезпечного періоду


&ft1 Проведення роз’яснювальної роботи щодо правил пожежної безпеки триває цілорічно, оскільки пожежі у житловому секторі складають більшу частину усіх пожеж, що виникають впродовж року на території області, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


18 липня працівники Управління ДСНС в області та районного відділу навчали правилам безпечної життєдіяльності мешканців м. Бобринець. Зокрема громадянам нагадали про безпеку при використанні електричних та газових приладів, порадили тримати у справному стані електромережу та не перевантажувати її надмірною кількістю ввімкнених побутових приладів. А ще вчасно усувати несправності, звертаючись при цьому тільки до спеціалістів, і ні в якому разі не користуватись несправними або саморобними приладами. Нагадали також рятувальники і про те, що перед виходом з дому варто обов’язково переконатись, що світло, електричні прилади вимкнуто, газ перекрито. Власників приватних будинків закликали не розпалювати вогнищ на подвір’ях у пожежонебезпечний період, оскільки вогонь легко може розповсюдитись на розташовані поряд будинки, господарчі споруди, сінники, паркани, завдавши при цьому значних збитків господарству. Попередили рятувальники і про небезпеку та відповідальність за випалювання сухої трави, пожнивних залишків: такі пожежі нерідко стають неконтрольованими, вогонь швидко поширюється, захоплюючи великі території, безжально знищуючи усе на своєму шляху. 


Під час роз’яснювальної роботи працівники пожежно-рятувальної служби, спілкуючись з пересічними громадянами, нагадали, як поводитись при виявленні вибухонебезпечних предметів або застарілих боєприпасів часів Другої світової війни та розповсюдили листівки з правилами безпеки життєдіяльності.


&ft2   &ft3   &ft4   &ft5   &ft6



666Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: