Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/18/na-golovanivschini-vibulos-obgovorennja-zainjatosti-silskih-meshkantsiv-foto-.htm
новини, 18 липня 2019

На Голованівщині вібулось обговорення зайнятості сільських мешканців (ФОТО)


Про перспективи організації громадських робітта виділення з місцевого бюджету коштів на їх проведення мова йшла під час робочої зустрічі, що відбулася уЛюшнюватській сільській раді Голованівського району. 


Провідний фахівець з питань зайнятості Голованівської районної філії Любов Рибалка повідомила, що в умовах дефіциту вільних робочих місць для постійної зайнятості сільських мешканців, особливого значення набувають громадські роботи. Вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи.


У свою чергу голова сільської ради Сергій Чернієнко зазначив, що внаслідок дефіциту коштів у місцевому бюджеті громадські роботи на території сільської ради не проводились. «Проте, вже є напрацювання і на черговому засіданні виконавчого комітету ми плануєморозглянути питання щодо виділення коштів для організації цих робіт на підвідомчій території за участі безробітних», –повідомив С. Чернієнко.


Також шукачі роботи, з якими такеож відбулась зустріч, дізналися про актуальні вакансії на території району та за його межами;підприємства, які здійснюють свою діяльність на території сільської ради; можливості тимчасової зайнятості, а також самозайнятості. 


Крім того, цікавою для незайнятих громадян була інформація щодо можливості здобуття робітничих професійшляжом професійногонавчання як на базі навчальних закладів області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Любов Рибалка, провідний фахівець з питань зайнятості Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


1025Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: