Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/15/rjatuvalniki-kirovogradschini-provodjat-instruktazhi-dlja-agropidpriemstv-pid-chas-zhnivnoi-kampanii.htm
новини, 15 липня 2019

Рятувальники Кіровоградщини проводять інструктажі для агропідприємств під час жнивної кампанії


Літо - відповідальна пора для хліборобів. Одна з найактуальніших проблем цього періоду – це забезпечення надійного протипожежного захисту об’єктів, пов’язаних зі збиранням, зберіганням та переробкою зернових - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


З метою недопущення знищення зернових та інших культур вогнему місцях збирання нового врожаю працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області проводять профілактичні відпрацювання.


Так, 15 липня працівники райвідділів У ДСНС в областіпровели профілактичну роботупід час жнивної кампанії уБобринецькому та Добровеличківському районах.


Рятувальники звертали особливу увагу на технічний стан комбайнів, стан забезпеченості зернозбиральних агрегатів, тракторів та автомобілів сертифікованими вогнегасниками, наявність мітел-хлопавок та лопат, проведення інструктажів з питань пожежної безпеки з робітниками, які задіяні на жнивах. Фахівці Служби порятунку в області попередили аграріїв про заборону спалювання післяжнивних залишків та розкладання багать на полях та поблизу них.


Рятувальники звертаються до керівників, робітників сільгосппідприємств, фермерів та власників приватних господарств з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки під час збирання та зберігання врожаю. Адже, за умов сухої спекотної погоди навіть незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та, як наслідок, призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.



            

1470Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: