Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/15/na-kirovogradschini-sbu-vikrila-koruptsiinu-shemu-v-organah-vladi.htm
новини, 15 липня 2019

На Кіровоградщині СБУ викрила корупційну схему в органах влади


Співробітники Служби безпеки України у межах протидії системній корупції викрили та блокували протиправну схему одержання хабарів, організовану посадовцями органів місцевої влади та самоврядування на Кіровоградщині - повідомляє Прес-група УСБУ в Кіровоградській області.


Оперативники спецслужби встановили, що заступник міського голови одного із райцентрів спільно із директором комунального підприємства вимагали від комерсантів систематичні «відкати» за надання можливості виконувати договори підряду з благоустрою міста за бюджетні кошти.


Співробітники СБ України задокументували два факти отримання посадовцями неправомірної вигоди у розмірі 30% від суми виконаних робіт.


Правоохоронці затримали зловмисників на робочому місці під час передачі чергової суми хабаря.


У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.


Тривають слідчі дії для встановлення інших фактів протиправних дій посадовців.


Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.


      


1270Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: