Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/15/na-kirovogradschini-politseiskimi-zadokumentovano-fakt-peredachi-habara-za-nezakonnu-perereestratsiju-pidpriemstva.htm
новини, 15 липня 2019

На Кіровоградщині поліцейськими задокументовано факт передачі хабара за незаконну перереєстрацію підприємства


Встановлено, що троє громадян звернулися до державного реєстратора з пропозицією здійснити реєстраційні дії щодо зміни складу засновників та переобрання директора сільськогосподарського кооперативу з метою його подальшого незаконного захоплення - повідомляє управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.


У результаті проведених заходів факт передачі коштів у розмірі 5 тисяч доларів США задокументували працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НПУ, слідчого управління ГУНП в області за процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».


Законом за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років із конфіскацією майна.


Вказані особи затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.




1093Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: