Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/15/na-kirovogradschini-gotujutsja-do-provedennja-mizhnarodnoi-agrovistavki-agroexpo-2019-.htm
новини, 15 липня 2019

На Кіровоградщині готуються до проведення Міжнародної агровиставки "AGROEXPO-2019"


Під керівництвом тимчасово виконуючої обов’язки голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулося засідання оргкомітету з питань виставкової діяльності, на якому обговорили стан підготовки до проведення "AGROEXPO-2019". У засіданні взяли участь голова організації роботодавців області, голова Наглядових рад ПрАТ "Гідросила груп" та ПрАт "Ельворті груп" Павло Штутман, керівники окремих структурних підрозділів ОДА, представники ТОВ "Украгроекспо" та міськради Кропивницького - повідомляє сайт Кіровограддської ОДА.


Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "AGROEXPO" проводитиметься в Кропивницькому цього року вже всьоме. Виставка відкриється 25 вересня і триватиме до 28 вересня.


Детально про особливості цьогорічної "AGROEXPO" поінформував генеральний директор ТОВ "Украгроекспо" Ігор Глібко. Він зазначив, що за площею експозиційних майданчиків, а це 125 тисяч квадратних метрів, виставка є найбільшою в Україні і входить до десятка наймасштабніших в Європі.


Як і в минулі роки, окрім експонування сільськогосподарської техніки на відкритих майданчиках і в павільйоні, у рамках виставки буде представлено ділову програму – проведено панельні дискусії і семінари, а також організовано польовий тест-драйв сільськогосподарської техніки, спеціальну виставку легкових авто, виставку племінних тварин та птиці і традиційний Покровський ярмарок.


Організатори планують популяризувати і розвивати започаткований минуло року в рамках "AGROEXPO" Всеукраїнський освітній ярмарок, акцентований на аграрних спеціальностях. Цього року буде збільшено представництво навчальних закладів та охоплено більшу кількість учнів і студентів.


У планах розвивати і напрямок тваринництва, збільшивши кількість голів племінних тварин і птиці, представлених в експозиціях.


Культурна програма виставки буде традиційно представлена в рамках Покровського ярмарку. Для вокальних і хореографічних колективів з районів монтують нову велику сцену. У планах організаторів театралізувати ярмарок, обігравши образ Мартина Борулі – літературний персонаж І.Карпенка-Карого.


Міськрадою Кропивницького вирішуються організаційні питання щодо подовження маршрутів міського пасажирського транспорту, підготовки доріг, обладнання зупинок. Цього року прогнозують збільшення кількості відвідувачів заходів "AGROEXPO" до 45 тисяч осіб.


1834Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: