Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/15/kursanti-lotnoi-akademii-rozpochali-sezon-navchalnih-polotiv.htm
новини, 15 липня 2019

Курсанти Льотної академії розпочали сезон навчальних польотів


Літній період для курсантів-пілотів Льотної академії НАУ не стільки період відпочинку, скільки час для отримання льотної практики. У липні навчальні польоти набувають своєї найбільшої інтенсивності. Проведені всі технічні та організаційні роботи по підготовці майданчиків, техніки, інфраструктури та забезпеченню палива і погодні умови сприятливі для польотів на невеликих навчальних літаках - повідомляє Летная академия Национального авиационного университета.


Один з майданчиків, де відбувається практична льотна підготовка наших курсантів – польовий аеродром у Малій Висці. Наприкінці тижня заступник начальника академії з економічної та адміністративно-фінансової роботи Олександр Чумак (Александр Чумак), заступник начальника академії з організації та забезпечення польотів Валерій Задков (Валерий Задков) та начальник служби авіаційної безпеки Роман Рябоштан (Роман Рябоштан) провели робочу зустріч з льотним та технічним персоналом, що забезпечує підготовку та зустрілися з курсантами, які проходять тут льотну практику.


Турбуючись не лише про якість та безпеку курсантів і працівників, а й про забезпечення сприятливих умов проживання та організації побуту, керівництво академії докладає зусиль до покращення побутових умов учасників підготовки. Обладнання робочих місць та житлових приміщень кондиціонерами, кухні – новими холодильниками та плитами, душових кімнат – бойлерами значно додає комфорту перебування на польовому аеродромі. Також учасники робочої групи значну увагу приділили контролю за забезпеченням авіаційної безпеки. 


У форматі вільного спілкування з курсантами Олександр Олексійович вислухав пропозиції курсантів та враження від перших днів практики та розповів про найближчі перспективи розвитку інфраструктури на польовому аеродромі.


Але головним досягненням цього року є навіть не інфраструктурні покращення, а розширення можливостей практичної підготовки завдяки залученню більшої кількості навчальних повітряних суден. До цьогорічної підготовки курсантів академії залучено такі повітряні судна: багатодвигунний літак Веechcraft, навчальні літаки типу: К-10; НАРП-1, Cessna 172 та ХіАТ-650. А значить знову жителі Малої Виски звикатимуть до мелодійного звуку двигунів сталевих птахів, що свідчить про стабільний розвиток Льотної академії.

              

2421Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: