Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/12/u-kropivnitskomu-atovets-popovniv-rjadi-rjatuvalnikiv-foto-.htm
новини, 12 липня 2019

У Кропивницькому атовець поповнив ряди рятувальників (ФОТО)


У людей, які протягом тривалого часу були відірвані від звичайного життя виникають нові питання та потреби, спочатку це, звичайно, психологічна реабілітація, а згодом і необхідність знайти роботу, забезпечити фінансово себе і своїх близьких. Фахівцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості надаються послуги, які мають на меті сприяти якнайшвидшій адаптації учасників бойових дій. Особливістю роботи із вказаною категорією безробітних є індивідуальний підхід до кожного з урахуванням не тільки професійного досвіду та освіти, а й психологічного стану та готовності до сприйняття інформації.


Як повідомила Владислава Рашевська, заступник начальника відділуорганізації працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, прикладом успішної співпраці кар’єрного радника, безробітного та роботодавців є вирішення питання працевлаштування Сергія Ч. Після проходження служби в Збройних силах України (в зоні проведення ООС)чоловік повернувся у рідний Кропивницький до своєї родини, яка з нетерпінням його чекала. За допомогою у працевлаштуванні звернувся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості. Тут колишньому військовослужбовцеві розповіли про можливості професійногонавчання та підвищення кваліфікації, надали інформацію про тимчасову зайнятістьу період перебування на обліку в центрі зайнятості, а такожнадали послугиз пошуку роботи.


Враховуючи побажання та наявні професійні навички (за освітою – слюсар з ремонту автомобілів, під час військової служби працював водієм),Сергієві було запропоновано звернутисядо«1 Державного пожежно-рятувального загону Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області щодо працевлаштування водієм автотранспортних засобів. Демобілізований військовослужбовець успішно пройшов співбесіду у роботодавця табув працевлаштований за вказаною посадою.


Таким чином, трудова діяльність для людини є не тільки способом економічно забезпечити своє існування, але і засобом реалізації своїх здібностей. Робота дозволяє кожному громадянину поважати себе, усвідомлювати свою індивідуальність, бути повноцінною частиною сучасного суспільства.


870Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: