Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/12/politseiski-povernuli-dodomu-nepovnolitnogo-mandrivnika-.htm
новини, 12 липня 2019

Поліцейські повернули додому неповнолітнього «мандрівника»


10 липня до Онуфріївського відділення надійшло повідомлення  від місцевої жительки про те, що напередодні близько 12-ї години дня пішов із дому неповнолітній син її співмешканця та не повернувся.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення перевірки поліцейські з’ясували, що хлопчик раніше вже залишав місце проживання без поважних причин.


У подальшому в результаті вжитих заходів поліцейські розшукали неповнолітнього у м. Кременчук Полтавської областінеподалік автовокзалу.


Дитину правоохоронці доправили до Онуфріївського району та передали матері. З хлопчиком та його батьком було проведено профілактичну бесіду.


У даний час вирішується питання про притягнення до відповідальності батька, місце проживання якого залишивсин, за ст. 184 КупАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) повідомляє Онуфріївськоговідділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.


811Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: