Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/12/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-u-zhitlovomu-sektori-dolinskoi.htm
новини, 12 липня 2019

На Кіровоградщині рятувальники провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі Долинської


11 липня працівники Управління ДСНС в області та районного підрозділу навчали правилам безпечної життєдіяльності мешканців м. Долинська. Зокрема громадянам нагадали про безпеку при використанні електричних та газових приладів, порадили тримати справною електромережу та не перевантажувати її надмірною кількістю одночасно увімкнених побутових приладів. А ще вчасно усувати несправності, звертаючись при цьому тільки до спеціалістів, і ні в якому разі не користуватись несправними або саморобними електроприладами. Нагадали також рятувальники і про те, що перед виходом з дому варто обов’язково переконатись, що світло, електричні прилади вимкнуто, газ перекрито. Власників приватних будинків закликали не розпалювати вогнищ на подвір’ях у пожежонебезпечний період, оскільки вогонь легко може розповсюдитись на розташовані поряд будинки, господарчі споруди, сінники, паркани, завдавши при цьому значних збитків господарству. Попередили рятувальники і про небезпеку та відповідальність за випалювання сухої трави, пожнивних залишків: такі пожежі нерідко стають неконтрольованими, вогонь швидко поширюється, захоплюючи великі території, безжально знищуючи усе на своєму шляху.     


Крім того, під час роз’яснювальної роботи працівники Управління ДСНС, спілкуючись з пересічними громадянами, нагадали їм, як поводитись при виявленні вибухових пристроїв або застарілих боєприпасів часів Другої світової війни, а також роздали листівки з правилами безпеки життєдіяльності, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


      


756Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: