Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/12/kirovogradskii-oblasnii-tsentr-zainjatosti-proponue-bezrobitnim-otrimati-spetsialnist-zvarnik-plastmas-.htm
новини, 12 липня 2019

Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує безробітним отримати спеціальність «Зварник пластмас»


У наш час будівельні технології вимагають кваліфікованих робітників та фахівців для забезпечення високої якості робіт, а також скорочення термінів їх виконання та економії енергоресурсів, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


На сьогодні найбільшою проблемою житлово-комунальних господарств є зношеність водопровідних, газових, каналізаційних мереж та виникнення аварійних ситуацій на них. Саме тому, протягом останніх десятирічь у будівництві та капітальному ремонті комунікацій широко застосовується прокладання поліетиленових труб. Пластмасові труби швидко завоювали ринок і «витіснили» з нього сталеві труб, оскільки мають над ними ряд істотних переваг.


Зважаючи на особливості матеріалів, зрник пластмас повинен знати:прийоми зварювання; фізико-хімічні властивості зварюваних пластмас; будову зварювального пристрою; температурний режим зварювання; правила укладання матеріалу під зварювання.


Повинен уміти:  виконувати  зварювання виробів нескладної конфігурації з різних пластмас, а також блінтові тиснення простих друкарських виробів; готувати  заготовки   та  пристрої  до зварювання; вести процес зварювання; виконувати  знімання виробів, маркування, пакування, здавання їх на склад; розбирати та складати пристрої.


Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятостіпропонує зацікавленим особам пройти навчання за професією «Зварник пластмас». Для безробітних громадян Кіровоградщини з 16 липнярoзпoчинаєтьсянaвчaння. Курcнaвчaннятривaтиме2,3 мicяцi.


Умови направлення на навчання: 


- повна загальна середня або професійно-технічна освіта;


- повноліття (не менше 18 років);


- медична довідка з допуском до професії.


Уci бaжaючі змiнити прoфеciю мaють можливість звернутиcя дo Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi, що знаходиться  зaaдреcoю: м. Крoпивницький, вул. Леоніда Куценкa, 10.



1090Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: