Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/11/u-politsii-kirovogradschini-obgovorili-pitannja-spivpratsi-zi-sposterigachami-u-period-viborchogo-protsesu.htm
новини, 11 липня 2019

У поліції Кіровоградщини обговорили питання співпраці зі спостерігачами у період виборчого процесу


Сьогодні, 11 липня, в обласному главку відомства відбувся круглий стіл «Взаємодія між поліцією і громадськими спостерігачами задля забезпечення доброчесності виборчого процесу» - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Зокремау заході взяли участь заступник керівника поліції області Олексій Ніколаєв, начальник управління превентивної діяльності Олександр Сагаль, начальник управління патрульної поліції області Антон Цюцюра, представники громадянської мережі «ОПОРА» – голова регіонального осередку Зоя Лебідь та виборчий омбудсмен Євген Гурницький, представники Консультативної місії ЄС в Україні Іоахім Петерс і Юлія Сербіна та довгострокові спостерігачі від ОБСЄ Резар Ксело та Еліа Варела Серра.



Під час обговорення присутні проаналізували аспекти взаємодії між поліцією та організаціями громадянського суспільства у ході виборчого процесу в Кіровоградській області.


Розглянули вжиття заходів, спрямованих на попередження порушень виборчого законодавства та реагування поліції на повідомлення про події, пов’язані з проведенням парламентської передвиборчої кампанії.


Також було обговорено роль органів державної влади у забезпеченні законності та демократичності проведення позачергових виборів.


Наприкінці заходу учасники висловили очікування щодо співпраці поліції з громадськими спостерігачами на завершальній фазі виборчого процесу.


          

1188Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: