Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/11/schob-elektropostachannja-bulo-nadiinim-kirovogradoblenergo-provodit-kapitalni-remonti.htm
новини, 11 липня 2019

Щоб електропостачання було надійним «Кіровоградобленерго» проводить капітальні ремонти


Маловисківський і Новомиргородський райони, загалом – майже 33 тисячі споживачів електроенергії, серед яких такі стратегічні промислові об’єкти як Новокостянтинівська шахта ДП «СхідГЗК» та ВКФ «Велта», заживлені від повітряної лінії напругою 150 кВ «Українка-Новомиргород» - повідомляє Сергій Богомільчук, прес-секретар ПрАТ «Кіровоградобленерго». 


Лінія була введена в експлуатацію у 1976 році. Незважаючи на своєчасне проведення технічного обслуговування і поточних ремонтів, час зробив свою справу. Нині персоналом служби ліній ПрАТ «Кіровоградобленерго» виконується капітальний ремонт цієї ПЛ з використанням найсучасніших матеріалів.


Так, замість скляних ізоляторів встановлюються виготовлені зі склопластику та кремнійорганічної гуми полімерні ізолятори, які важать на 90% менше, але при цьому здатні витримувати наближені до екстремальних погодні умови, чудово працюють в районах із сильним атмосферним забрудненням та мають високу стійкість до перенавантажень.   



937Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: