Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/10/zhitel-oleksandrii-rozguljuvav-mistom-z-napovnenim-narkotikom-shpritsom.htm
новини, 10 липня 2019

Житель Олександрії розгулював містом з наповненим наркотиком шприцом


В місті Олександрії Кіровоградської області поліцейські знайшли наркотики у місцевого жителя, коли той йшов містом. У нього вилучили медичний шприц з наркотичним засобом, повідомляють «Олександрійські новини».


5 липня о 22 годині під час складання протоколу про адміністративні правопорушення передбаченого частиною 1 статті 188 Кодекс України про адміністративні правопорушення було проведено поверхневу перевірку 30 річному мешканцю міста. Під час поверхневої перевірки було виявлено та вилучено медичний шприц з невідомою речовиною. Зазначеного чоловіка було в присутності понятих вилучено та поміщено до експертного пакета, який було опечатано. Як пояснив правопорушник у речовині є наркотичний засіб який він зберігав для власного вживання без мети збуту. Зазначену речовину направлено до проведення експертизи. За даним фактом було порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Таку інформацію повідомив начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.


Чоловіку загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.


1000Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: