Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/10/u-kropivnitskii-zavitav-predstavnik-ukrainskoi-strategii-groismana-sergii-marchenko.htm
новини, 10 липня 2019

У Кропивницький завітав представник «Української стратегії Гройсмана» Сергій Марченко


Сьогодні, 10 липня, у Кропивницький завітав представник «Української стратегії Гройсмана» Сергій Марченко. Політик провів прес-конференцію у Прес-клубі міста Кропивницький, розповів про мету візиту та відповів на ряд питань.


«Я приїхав сюди, щоб розповісти про плани нашої партії та пояснити, чому саме «Українська стратегія Гройсмана» - саме та партія, за яку можна віддати свій голос», - зазначив Марченко.


Сергій Марченко є одним з ідеологів фінансової децентралізації, яка сьогодні дає неймовірні можливості для розвитку об’єднаних територіальних громад. Окрім того, він є автором змін до Бюджетного та Податково кодексів, в тій частині, яка стосується ОТГ. Також Сергій Марченко займався розробкою фінансового обґрунтування медичної реформи, саме він є автором формули «гроші ходять за пацієнтом, а не за ліжкомісцями».


У ході прес-конференції політик розповів про основні напрямки роботи партії:

«У чому перевага нашої партії: ми знаємо як треба працювати, як зробити так, щоб економіка розвивалася. Ми не даємо пустих обіцянок, одразу говоримо, що будь-які зміни на краще не проходять легко і швидко. Саме поступовими виваженими кроками можна зробити країну сильнішою. Я знаю лідера партії особисто і можу стверджувати, що він – саме та людина, за якою можна йти».


Сергій Марченко відзначив, що політика партії буде спрямована на розвиток сфер, над якими працювали до цього, а також на розвиток нових. Передуючими політик назвав новітні технології, за допомогою яких можна рухати країну вперед.


Щодо питання з війною на Сході пан Сергій зазначив, що його треба вирішувати за переговорами. Проте, Україна немає поки достатньо сильних аргументів, щоб вести переговори з Росією. Саме під час роботи у Парламенті, «Українська стратегія Гройсмана» планує працювати над формуванням цих аргументів.


Також він наголосив на тому, який курс країна має брати у своєму спрямуванні: «Ми можемо перейняти багато корисного досвіду у Заходу – Європі, Америці, проте східні країни теж мають той досвід, що буде корисним саме Україні».


Значне місце у ході розмови приділив питанню співпраці з молоддю, за його переконанням, саме активна молодь може допомогти вести країну вперед.


«Наша партія завжди готова підтримати молодь, яка прагне у своїй країні змін на краще. Ми раді бачити у своїй команді молодих та амбітних людей. Адже дорослість та вміння робити добрі справи визначаються не за паспортом, а за внутрішніми відчуттями», - сказав Сергій Марченко.


Також політик переконаний у тому, що лише партія людей, які роблять реальні справи, а не дають пусті обіцянки, зможуть змінити країну на краще.


Вже 21 квітня саме Ви оберете того, хто представить Ваш вибір у Парламенті, виконавши громадський обов’язок та проголосувавши за свою партію.


1091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: