Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/10/na-kirovogradschini-politseiski-vijavili-plantatsiju-konopli-obladnanu-sistemoju-polivu.htm
новини, 10 липня 2019

На Кіровоградщині поліцейські виявили плантацію коноплі, обладнану системою поливу


У вчинені кримінального правопорушення викрито 4 мешканців сусідньої області, які займалися вирощуванням нарковмісних рослин на території Новоукраїнського району. «Працівниками відділу поліції спільно з представниками управління карного розшуку обласного главку, під час проведення обшуку домоволодіння в одному з сіл, на присадибній ділянці було виявлено та вилучено 1004 кущі коноплі - повідомляє Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.


На місці події знаходилися четверо осіб, яких затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання стосовно них міри запобіжного заходу», - розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Новоукраїнського відділу поліції  Артем Болгарин.


Вилучене направлено на дослідження до Кіровоградського НДЕКЦ МВС України.


Проводяться заходи щодо встановлення власника домоволодіння.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За такі дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.


     


1219Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: