Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/10/bezrobitnih-novomirgorodschini-zaproshuvali-pratsjuvati-rupi-kompanii-veresen-.htm
новини, 10 липня 2019

Безробітних Новомиргородщини запрошували працювати в групі компаній «Вересень»


На замовлення групи компаній «Верес» у Новомиргородській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій.


Його мета – оперативне задоволення кадрових потреб роботодавців, зокрема укомплектування вакансії грибовода на підприємстві, яке знаходиться у с. Литвинець Канівського району Черкаської області - повідомляє Вікторія Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.



Під час ярмарку представники роботодавця презентували своє підприємство. Зазначалося, що «Верес» – національний лідер та експортер готових продуктів харчування до 32 країн світу. Їхня діяльність пов'язана з виробництвом плодоовочевих консервів та вирощуванням і збиранням грибів.


Працівники групи компаній «Верес»  розповіли про переваги роботи в компанії, а саме про можливість працювати за зручним графіком, забезпечення безкоштовним гуртожитком, спецодягом, медичними послугами, а також гарантуванні виконання всіх норм трудового законодавства.



Наприкінці зустрічі представники підприємства запросили усіх зацікавлених у працевлаштуванні відвідати підприємство (за рахунок організації) для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочому місці для прийняття остаточного рішення.


На зустрічі з роботодавцем були присутні близько50 безробітних, які ставили чимало питань, пов'язаних з працевлаштуванням. Усі охочі отримали індивідуальні консультації представників підприємства. Результат – 12 осіб отримали направлення для проходження медичного огляду для прийому на роботу.



931Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: