Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/25/patrulnoi-politsii-kirovogradschini-vivchali-psihokorektsiini-ta-psihofizichni-tehniki.htm
новини, 25 червня 2019

Патрульнї Кіровоградщини вивчали психокорекційні та психофізичні техніки


Патрульні постійно працюють над собою, щоб завжди лишатись професіоналами на захисті вашої безпеки Цього разу в управлінні патрульної поліції Кіровоградської області вивчали психокорекційні та психофізичні техніки - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області


З їхньою допомогою патрульні розвивали навики надання постраждалим першої психологічної допомоги у разі отримання ними емоційних травм. Також такі техніки покликані допомогти налагодити взаємодію з учасниками різного роду подій, які трапляються під час несення служби з охорони порядку.


Не менш корисними такі психологічні техніки можуть бути для нормалізації власного психоемоційного стану, підвищення самоконтролю в екстремальних ситуаціях та самовідновлення внаслідок надмірного емоційного навантаження.


Зокрема техніки арт-терапії покликані допомогти поліцейським в самоаналізі емоційного стану. Рефлексотерапію патрульні можуть використовувати для релаксації за допомогою впливу на активні точки тіла людини.


Постійні навчання та тренування – запорука високого професіоналізму!



      


1263Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: