Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/21/u-kropivnitskomu-vidbulis-zmagannjah-z-armreslingu-foto-.htm
новини, 21 червня 2019

У Кропивницькому відбулись змаганнях з армреслінгу (ФОТО)


Сьогодні, 21 червня у м. Кропивницький відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур області, членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


У змаганнях брали участь найміцніші «силовики» у складі шести команд. Пожежно-рятувальну службу області представляли Олександр Юхимець, Володимир Груша, Валерій Москаленко, Олександр Поперечний, Павло Гончар, Ігор Лещенко, Андрій Пустовіт.


Боротьба розгорнулась дуже напружена, суперники у рятувальників були відмінно підготовлені та сильні. У підсумку в загальному заліку перемогу вибороли представники Управління патрульної поліції Кіровоградської області, другими стали спортсмени-десантники, третіми – працівники ГУ НП в Кіровоградській області, четверте місце – представники Управління ДСНС в області.


Як зазначив тренер команди рятувальників, Олег Твердоступ, наші спортсмени показали хороші результати, зважаючи на те, що у членів збірної Управління ДСНС в області мало досвіду змагань у цьому виді спорту – більшість рятувальників займаються різними видами боротьби, важкою атлетикою, пожежно-прикладним спортом, гирьовим спортом, футболом.


Вітаємо наших хлопців та зичимо високих досягнень у наступних змаганнях!



                  


1263Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: