Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/21/eksperti-kandidat-vid-slugi-narodu-vpevneno-peremagae-bud-jakogo-konkurenta.htm
новини, 21 червня 2019

Експерти: Кандидат від «Слуги Народу» впевнено перемагає будь-якого конкурента


Партія Президента «Слуга Народу» залишається беззаперечним лідером виборчих перегонів.


Про це свідчать дані соціологічних опитувань, що кожні декілька днів проводять відповідні соціологічні інститути та групи. За даними соціологів, партія «Слуга Народу» після парламентських виборів отримує майже половину депутатських мандатів. З такою величезною підтримкою будь-який кандидат-мажоритарник від партії Президента впевнено перемагає своїх опонентів.


Кропивницький не є винятком. Нагадаємо, на виборах Президента України, Володимир Зеленський отримав у 99-му виборчому окрузі 76,57%, за нього віддали свої голоси 101 434 мешканці обласного центру.


Наразі, рейтинг президентської партії у Кропивницькому коливається в межах 45-47%. Таким чином, кандидата від «Слуги Народу», хто б він не був, перемогти опонентам практично неможливо, адже вже на старті виборчої кампанії Зекандидат отримує 25-27%


За інформацією джерел з команди Зеленського, кандидатом від «Слуги Народу» у Кропивницькому буде відомий журналіст та телеведучий Олександр Дануца. Враховуючи рейтинг партії та впізнаваність Дануци у місті, шансів на перемогу у його опонентів на виборах 21 липня 2019 року практично не залишається.


1210Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: