Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/18/kropivnitski-bankiri-privitali-medikiv-z-profesiinim-svjatom.htm
новини, 18 червня 2019

Кропивницькі банкіри привітали медиків з професійним святом


ПриватБанк запросив керівників кропивницьких медичних закладів до middle-office на традиційну щорічну зустріч, приурочену  до професійного свята. Банкіри привітали медиків, висловили вдячність за щоденну, важливу і відповідальну місію рятувати і продовжувати життя - повідомляє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області.  


“Скажу відверто, що для мене День медика значить вже не менше, ніж День банкіра, - посміхається Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Так, ми любимо усіх своїх клієнтів, але люди, які чи не щоденно рятують людські життя - для мене особисто поза всіляких конкуренцій.  Як швидко плине час, ніби вчора ми лише познайомилися, а вже пройшло майже 10 років. Вже з нетерпінням чекаю на ці зустрічі, які важливі для нас можливістю спілкування, отриманням зворотнього зв’язку”. 


Непідробну зацікавленість гостей викликала презентація Ростислава Володимировича про досягнення колективу ПриватБанку, місце серед конкурентів як в Україні, так і серед найбільших міжнародних фінансових груп, перспективи розвитку найбільшого державного банку, впровадження новітніх технологій та продуктів. 


"Ми активно рухаємося вперед, у нас багато планів та задумів, - ділився з присутніми Ростислав Володимирович. - Сьогодні вже тестуємо нову бета-версію Приват24, який буде доступним для клієнтів усіх українських банків, працюємо над удосконаленням терміналів самообслуговування, які будуть ідентифікувати клієнтів за голосом та обличчям тощо. Наш банк для тих, хто йде вперед". 


Нагадаємо, що Приват24 визнано найкращим інтернет-банком України в рамках національного рейтингу FinAwards-2019, де експерти та клієнти визначили найкращі продукти вітчизняного банківського сектора. ПриватБанк став найкращим у номінаціях «Інтернет-банкінг», «Найкраща кредитна картка VIP-класу», також експерти рейтингу відзначили ПриватБанк серед найбільш технологічних і мобільних банків. ПриватБанк визнано найкращим українським роздрібним банком року в глобальному ренкінгу Best Retail Bank Ukraine 2018, який щорічно публікує британський Global Banking & Finance Review. Казначейство ПриватБанку стало переможцем у номінації Best Treasury Management Bank Ukraine 2018, яка щорічно присуджується британським Global Banking & Finance Review. За даними видання, казначейство ПриватБанку визнано найкращим серед українських банків як за фінансовими показниками, так і за стратегією розвитку банку. І це далеко не повний перелік досягнень та нагород.  Але найбільша - довіра клієнтів. 


Під час зустрічі не обійшлося і без настанов. Банкіри вкотре нагадали медикам про правила безпечного та економного банкінгу. 


“Якщо медики опікуються нашим здоров’ям, то ми, банкіри, опікуємося вашими коштами, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми навчаємо безпечному користуванню картковими рахунками, економії при безготівкових розрахунках, можливості збільшити покупну спроможність, користуючись продуктами та сервісами ПриватБанку. Ми любимо наших клієнтів і намагаємося створювати такі умови та пропозиції, які б приносили б лише задоволення від користування”.




2091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: