Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/14/politsija-oblasti-ta-miska-vlada-kropivnitskogo-pidpisali-memorandum-pro-spivpratsju.htm
новини, 14 червня 2019

Поліція області та міська влада Кропивницького підписали меморандум про співпрацю


У рамках реалізації міської програми профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто» сторони поглиблюють співпрацю у питаннях створення технологічної платформи забезпечення комплексної безпеки обласного центру - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Міський голова Андрій Райкович та начальник Головного управління Нацполіції області Роман Козьяков підписали меморандум щодо об’єднання зусиль, спрямованих на зміцнення публічної безпеки і порядку, профілактику правопорушень.


Насамперед, ці заходи стосуються встановлення камер відеоспостереження на об’єктах соціально-культурної сфери, транспортної інфраструктури, у житловому секторі та місцях масового перебування і відпочинку людей.


«Наше головне завдання – превентивна робота, що сприятиме попередженню вчинення злочинів і порушень. Збільшення кількості  камер спостереження дозволить покращити відповідні заходи, а також підвищити швидкість реагування поліції на різноманітні події. До кінця червня на території міста діятимуть вже 114 відеокамер», - зазначив керівник обласного главку поліції Роман Козьяков.


Нагадаємо, у грудні минулого року у поліції Кіровоградщини презентували систему відеоаналітики. З її допомогою можна здійснювати пошук транспортних засобів за номерними знаками або маркою, кольором чи типом автомобіля. Також камери відеоспостереження мають можливість розпізнавати обличчя осіб, проводити пошук за фотозображенням.



1109Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: