Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/14/bilshe-3-miljardiv-griven-na-rik-otrimujut-pensioneri-kirovogradschini-cherez-privatbank.htm
новини, 14 червня 2019

Більше 3 мільярдів гривень на рік отримують пенсіонери Кіровоградщини через ПриватБанк


3,3 мільярди гривень зарахував ПриватБанк на пенсійні картки жителів Кіровоградщини минулого та вже 1,3 мільярди - з початку нинішнього року.  Майже 60% осіб поважного віку, а це понад 90 тисяч жителів Кіровоградщині, обрали ПриватБанк своїм та довірили виплату пенсій - повідомляє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області. 


“Ще задовго до настання пенсійного віку я знала, що отримуватиму пенсію лише на картку ПриватБанку, - розповідає кропивничанка Лідія. - Хто хоч раз спробував обслуговуватися у ПриватБанку, навряд чи перейде до іншого банку. Тут завжди допоможуть, навчать бути самостійними. Я вже освоїла термінал самообслуговування, і відкрила для себе Приват24. Тепер вже почну тут і комуналку оплачувати і  внучці-студентці пару копійочок перерахувати. Один раз мені у відділенні показали як все робити і попросили вдома спробувати самій - впевнена, що все вийде!” 


ПриватБанк  націлений зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим. Інтернет-банкінг Приват24 розроблено з найпростішим інтерфейсом аби кожен пенсіонер зміг з легкістю керувати своїми коштами. 


“Ми запрошуємо всіх наших клієнтів, не лише пенсійного віку, зайти до будь-якого із відділень, де наші співробітники допоможуть зареєструватися в Приват24 та навчать всім операціям: від поповнень мобільного телефону і сплати комунальних послуг до купівлі квитків, - розповідає Наталія Титаренко, керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Повірте, це дуже зручно, просто і не потребує спеціальних знань чи навичок”.


Вкотре нагадуємо, що до послуг клієнтів спрощена процедура оформлення пенсійної картки.  Усі формальності – оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду і т. д. - виконують банкіри. Клієнту потрібно прийти до відділення лише один раз, щоб забрати банківську  картку та підписати договір. Наразі працівники ПриватБанку можуть здійснювати доставку пенсійних карток додому тим клієнтам, які обмежені в пересуванні. До речі, можна випустити і безкоштовну додаткову карту за дорученням, яке можна отримати у сільраді. 


ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйонів українських пенсіонерів. 



932Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: