Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/14/bezrobitnim-kirovogradschini-proponujut-bezkoshtovno-zdobuti-perspektivnu-profesiju.htm
новини, 14 червня 2019

Безробітним Кіровоградщини пропонують безкоштовно здобути перспективну професію


  ковка – найпоширеніший спосіб художньої обробки металу. Навіть у наш час високих технологій важко вигадати щось гарніше та надійніше, а ніж ковані решітки, огорожі, сходи... Основними інструментами для ручного кування завжди були і є – молот та кувалда. На сьогодні популярність кованих виробів інтенсивно зростає. Якщо у Вас є бажання навчитися термічно та механічно обробляти метал,– у вас є шанс - повідомляє Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


19 червня поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Коваль ручного кування». Курс навчання триватиме 6,1 міс.


Варто зазначити, що після закінчення навчання та отримання відповідного свідоцтва, значно розширюються можливості випускників щодо працевлаштування, оскільки підвищується їхня конкурентоспроможність на ринку праці, а кваліфікаційні якості – в більшій мірі відповідають вимогам роботодавця.


Умовами до направлення на навчання є:

·  повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

·  повноліття (не менше 18 років);

·  медична довідка з допуском до професії.


Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості Кіровоградщини.




1092Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: