Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/vidteper-dovidku-z-pensiinogo-fondu-mozhna-otrimati-v-elektronnomu-vigljadi.htm
новини, 13 червня 2019

Відтепер довідку з Пенсійного фонду можна отримати в електронному вигляді


Кожен мешканець Кіровоградщини може отримати довідки від Пенсійного фонду України без особистого відвідування сервісних центрів за умови реєстрації на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України (www.portal.pfu.gov.ua) - повідомляє Н. Сімонян, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області     


Як зареєструватися?

1. За допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП), який можна отримати в акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК). Це можна зробити в органах Державної фіскальної служби Кіровоградської області. Реєстрація на Веб-порталі осіб, які мають електронне пенсійне посвідчення, яке одночасно є платіжною банківською карткою, здійснюється автоматично.


2.  За допомогою логіну та паролю, які можна отримати при зверненні в будь-який сервісний центр з паспортом та ідентифікаційним кодом.


Які саме довідки можна отримати в електронному вигляді?


Пенсіонери можуть отримати довідки про доходи.


Працюючі громадяни – ОК-5, ОК-7 та Додаток 9.


Страхувальник (роботодавець) може отримати інформацію за допомогою ЕЦП про осіб, які перебувають з ним у трудових відносинах, замовити Додаток 9 та отримати його за 5 хвилин від імені Юридичної особи.


Довідки, сформовані в електронному вигляді, дійсні для оформлення субсидій, документів у центрах надання електронних послуг, посольствах та консульських установах, для пред’явлення в банківських установах, органах фіскальної служби, територіальних органах міграційної служби тощо.



997Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: