Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-naperedodni-triitsi-perevirjajut-hrami.htm
новини, 13 червня 2019

У Кропивницькому рятувальники напередодні Трійці перевіряють храми


Незабаром українці відзначатимуть одне з найсвітліших та найшанованіших релігійних свят – Трійцю. Усі релігійні обряди, традиційно, пов’язані з використанням свічок, а також з масовим зібранням людей у церквах. І те, й інше за певних, несприятливих, обставин може становити загрозу для життя і здоров’я людей. Щоб цього не сталось під час проведення святкових богослужінь на Трійцю, рятувальники Кіровоградщини вживають профілактичних заходів - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградськй області.


13 червня фахівці Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області спільно зі знімальною групою обласного телебачення перевірили стан пожежної та техногенної безпеки у храмах обласного центру та провели серед священників і прихожан інформаційно-роз’яснювальну роботу. 


Під час спілкування з вірянами та служителями церков рятувальники дали їм чіткі інструкції, як поводитись, щоб не допустити пожежі у приміщенні церкви, та як діяти, якщо пожежа раптом виникла. Настоятелям храмів нагадали, що необхідно постійно стежити за свічниками, обережно користуватись відкритим вогнем, забезпечити будівлю засобами первинного пожежогасіння та навчити персонал ними користуватись, на випадок надзвичайної події евакуаційні виходи тримати бути відкритими та не захаращеними. 


Для розміщення інформації превентивного характеру на стендах релігійних установ співробітники Управління ДСНС вручили настоятелям церков листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.


             

996Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: