Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/rjatuvalniki-v-oleksandrii-perevirili-odnu-z-visotok-.htm
новини, 13 червня 2019

Рятувальники в Олександрії перевірили одну з «висоток»


На виконання доручення Прем’єр-міністра України, з метою забезпечення безпеки мешканців житлових будинків, Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області продовжується проведення перевірок житлових будинків підвищеної поверховості, розташованих на території Кіровоградської області - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській  області.


Наразі інспекторами у сфері пожежної та техногенної безпеки здійснено перевірку житлового будинку, розташованого по проспекту Соборному, 122, м. Олександрія.


Під час проведення заходу державного контролю особлива увага зверталася на відповідність вимогам пожежної безпеки евакуаційних шляхів і виходів, наявність та технічний стан систем протипожежного захисту, електричних мереж, облицювання зовнішніх стін будинку, утримання технічних приміщень, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання.


За результатами проведеної перевірки до керівництва ОСББ «Алеут» доведено інформацію про стан пожежної безпеки вказаного житлового будинку.



1075Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: