Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/ogolosheno-pidozru-golovnomu-arhitektoru-odnogo-z-raioniv-kirovogradschini.htm
новини, 13 червня 2019

Оголошено підозру головному архітектору одного з районів Кіровоградщини


За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі 600 доларів США викрито головного архітектора одного з районів області - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Операція з викриття проведена учора, 12 червня 2019 року, спільно з працівниками УЗЕ в області та слідчих Кропивницького ВП.


У ході досудового розслідування встановлено, що посадовець вимагала по 200 доларів США за видачу паспорту прив’язки на розміщення двох тимчасових споруд на території району. Неправомірну вигоду за отримання цих паспортів фігурантка вимагала та отримала у своєму службовому кабінеті та була викрита на гарячому.


Виявлено та вилучено кошти неправомірної вигоди у сумі 400 доларів США та ще 200 доларів, які були ідентифіковані та передані в якості хабара днями раніше.

Наразі жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна


Готуються клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.


Триває досудове розслідування.




763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: