Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/legkoatlet-zi-znam-janskogo-raionu-viishov-do-finalu-chempionatu-ukraini.htm
новини, 13 червня 2019

Легкоатлет зі Знам’янського району вийшов до фіналу чемпіонату України


Сьогодні, 13 червня, у Кропивницькому на стадіоні “Зірка” стартував чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків (2004 р.н. та молодше). Він триватиме до 15 червня - повідомляє Віктор Слюсаренко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА 


Сьогодні у цих змаганнях взяли участь і два спортсмени зі Знам’янського району. Учень ОНЗ «Петрівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Знам’янської районної ради Кіровоградської області» Іван Атамась (тренер Гребенюк О.М.) вийшов до фіналу у штовханні ядра масою 4 кг серед юнаків.


У першій спробі Іван показав результат 11,42 метри. Друга спробу була не вдала – заступ. В останній спробі він штовхнув ядро на 13,4 метра, що дозволило вийти до фіналу. У кваліфікації він показав третій результат серед 33-ох спортсменів. Сьогодні відбудеться фінал змагань, у якому буде 12 кращих спортсменів за підсумками ранкової кваліфікації. Початок фіналу о 20.00.


Також сьогодні у бігу на 100 метрів змагалася вихованка Дмитрівського відділення Знам’янської районної КДЮСШ (тренер Віктор Солдатенко) Анастасія Олефірова. Вона показала результат 14,72 секунди і до фіналу не вийшла. Зазначимо, що Анастасія є 2006 р.н. і була однією з наймолодших учасниць.




881Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: