Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/kropivnichanam-proponuvali-posadi-u-lavah-natsgvardii.htm
новини, 13 червня 2019

Кропивничанам пропонували посади у лавах Нацгвардії


У вівторок, 11 червня, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості  відбулася робоча зустріч з  командиром відділення інструкторів - лейтенантом Артуром Коваленком та старшим сержантом Андрієм Ткаченком стрілецької роти стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) військової частини 3011 Національної Гвардії України - повідомляє Відділ взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Під час зустрічі обговорювались проблемні питання при комплектуванні військової служби за контрактом та шляхи вирішення кадрових проблем за сприянням служби зайнятості. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості Яна Шевченко ознайомила з переліком послуг, які надає служба зайнятості, розповіла про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці, з’ясувала потребу  у військовослужбовцях для проходження служби за контрактом в Національній Гвардії України.


З результатами зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю для забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб роботодавця.


З метою продовженням співпраці, цього ж дня у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій з добору кандидатів на  службу у стрілецькій роті стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) військової частини 3011 Національної Гвардії України. Було представлено 22 пропозиції на військову службу за контрактом на посадах стрільців, водіїв автотранспортних засобів та кінологів.



     


943Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: