Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/12/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-ponad-40-buhgalteriv.htm
новини, 12 червня 2019

Роботодавці Кіровоградщини потребують понад 40 бухгалтерів


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних бухгалтерах. Роботодавці області потребують 26 працівників за професією «бухгалтер» та 14 фахівців на посади головних бухгалтерів. Їх готові взяти на роботу такі підприємства як КП «Теплокомуненерго» Олександрійської міської ради, Філія ТОВ «Верес»,ТОВ «Екостайл», ДП «Голованівське лісове господарство», ТОВ «Украгроком» та ін. - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості


Крім цього, Відділ культури, туризму і культурної спадщини Благовіщенської районної державної адміністрації запрошує на роботу спеціаліста-бухгалтера.


Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (3723 грн.) до понад 14 тисяч гривень.


Наприклад, Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення  У ДСНС України у Кіровоградській області платитиме бухгалтеру 7 тисяч гривень на місяць, а КП «Благоустрій» Міської ради міста Кропивницького» запрошує спеціаліста на посаду головного бухгалтера з оплатою праці 14,844 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та посади працівника, стажу роботи та навичок у роботі з різними бухгалтерськими програмами.


Актуальними є вакансії для бухгалтерів у Благовіщенсьому, Голованівському, Добровеличківському, Долинському, Знам'янському, Кіровоградському, Маловисківському, Новгородківському, Олександрівському, Олександрійському та Світловодському районах Кіровоградської області.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.




1456Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: