Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/12/nova-arka-u-kropivnitskomu-proishla-pershi-viprobuvannja-vantazhnim-potjagom.htm
новини, 12 червня 2019

Нова арка у Кропивницькому пройшла перші випробування вантажним потягом


Об’єкт «Арка» у залізничному насипі по вулиці Ельворті у Кропивницькому пройшов перші випробування вантажними потягами - повідомляє сайт МРмК.


Залізничники гідно прийняли естафету від дорожників і оперативно поклали залізничну колію у двох напрямках. Тож ешелони вже курсують над новозведеною аркою. У цей час будівельники завершили монтаж гофрованої труби, приєднали другу частину тунелю і загальна його протяжність склала 34 метри.




 - Тепер справа за спеціалістами сертифікованої львівської лабораторії НВП «Тріада», - відзначив начальник управління капітального будівництва міської ради Сергій Білокінь. – Вони здійснювали розрахунки арки, супроводжували її встановлення і тепер завершальний етап – випробування. Сьогодні фахівці встановлять датчики на конструкцію і будуть знімати показання в момент статичного і динамічного навантаження  локомотивом і вагонами.


Попереду у будівельників не менш відповідальне завдання: зведення порталів, які стануть обличчям нової арки з двох сторін, облаштування відходів від конструкції арки , елементів благоустрою та відновлення дорожнього покриття. Темпи робіт багато в чому залежать від Кропивницького ВКГ, яке перед асфальтуванням має здійснити заміну каналізаційного колектора по вулиці Ельворті.



      

1474Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: