Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/11/rjatuvalniki-kirovogradschini-zaklikajut-gromadjan-ne-zabuvati-pro-pozhezhnu-bezpeku-pid-chas-zelenih-svjat.htm
новини, 11 червня 2019

Рятувальники Кіровоградщини закликають громадян не забувати про пожежну безпеку під час Зелених свят


Працівники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів продовжують перевіряти стан пожежної та техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні під час святкування Трійці - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Наразі фахівці районних відділів У ДСНС в області перевірили церкви та провели роз’яснювальну роботу зі священиками і прихожанами Долинського та Знам’янського районів. У процесі перевірок рятувальники звертали увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, їх стан, наявність та стан евакуаційних виходів, справність електромережі. 


Оскільки неодмінним атрибутом будь-якого релігійного свята та і відвідування церкви взагалі є запалені свічки й лампадки, настоятелів храмів закликали вжити необхідних протипожежних заходів, аби під час свят запобігти пожежам та людським жертвам. Також рятувальники звернулись з проханням до священнослужителів нагадати вірянам про необхідність суворого дотримання ними правил пожежної безпеки, адже найменша необережність може стати початком великої біди.


Під час перевірки також розповсюдили серед вірян та служителів храмів листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.


                     

941Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: