Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/11/rechovini-shozhi-na-narkotichni-prodovzhujut-vijavljati-u-meshkantsiv-kropivnitskogo-ta-oblasti-patrulni-kirovogradschini.htm
новини, 11 червня 2019

Речовини, схожі на наркотичні, продовжують виявляти у мешканців Кропивницького та області патрульні Кіровоградщини


Під час спільного патрулювання з нацгвардійцями увагу поліцейських привернув громадянин, який наполегливо хотів щось знайти в кущах у дворі багатаповерхівки. Подія сталася вчора близько 14-ї години на вулиці Яновського в місті Кропивницький - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


При поверхневій перевірці у 30-річного мешканця області патрульні виявили прозорий пакетик з білою речовиною, ймовірно, наркотичною.


Днем раніше близько 21-ї години на вулиці Миколи Смоленчука до патрульних звернулися громадяни. Вони повідомили, що на Набережній річки Інгул невідомі курять речовини, які запахом схожі на наркотичні.


Патрульні оперативно відреагували на повідомлення та в кишені одного з громадян виявили паперовий згорток, у якому знаходилася речовина, схожа на канабіс. У сумці 33-річного чоловіка також був пристрій для куріння цієї речовини.


Під час патрулювання вулиці Севастопольська близько 23-ї години поліцейські роти тактико-оперативного реагування виявили чоловіка, який курив тютюнові вироби на дитячому майданчику.


При поверхневій перевірці у 20-річного кропивничанина патрульні виявили прозорий пакетик з білою речовиною. У незаконному походженні цієї речовини молодий чоловік зізнався одразу.


Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


       

1061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: