Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/11/kropivnitski-rjatuvalniki-spilno-z-bibliotekarjami-navchali-ditei-pravilam-bezpeki.htm
новини, 11 червня 2019

Кропивницькі рятувальники спільно з бібліотекарями навчали дітей правилам безпеки


У загальноосвітніх навчальних закладах закінчився навчальний рік, однак ще працюють пришкільні табори. Вчителі й рятувальники намагаються максимально ефективно використати цей час, щоб підготувати дітей до відпочинку без надзвичайних подій, запобігти травмуванню та загибелі дітей влітку - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області .


11 червня працівники обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка організували для школярів Кропивницького навчальний семінар, присвячений безпеці влітку. Працівники Управління ДСНС в області взяли активну участь у проведенні заходу та доклали максимум зусиль, щоб діти дізнались якомога більше про те, як не допустити пожежі вдома, під час відпочинку на природі, на відкритій місцевості, як поводитись під час пожежі та інших надзвичайних ситуацій у громадських місцях, а також про основні причини виникнення пожеж, прийоми порятунку та надання допомоги постраждалим. 


Рятувальники окремо наголосили на небезпеці, яка загрожує при необережному поводженні у разі виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. Крім того, напередодні купального сезону працівники пожежно-рятувальної служби закликали дітей суворо дотримуватись правил безпеки на воді, оскільки їх порушення часто призводить до трагічних наслідків.


Щоб усі правила безпеки, які звучали під час зустрічі з рятувальниками, можна було пригадати ще й пізніше, присутнім вручили застережні листівки, виготовлені Управлінням ДСНС в області.


        

837Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: