Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/10/u-kropivnitskomu-diti-z-vadami-sluhu-uzjali-uchast-u-proforientatsiinii-gri.htm
новини, 10 червня 2019

У Кропивницькому діти з вадами слуху узяли участь у профорієнтаційній гри


Фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у рамках Дня захисту дітей та акції «Профорієнтаційне літо» відвідали «Навчально виховне об’єднання №3 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» та провели для дітей з вадами слуху інтерактивний захід - повідомляє Тимур Задорожний, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Захід був проведений у форматі профорієнтаційної гри. Проводились конкурси «Професія і особистість», «Моя майбутня професія», а також профорієнтаційні руханки.



Крім цього, діти дізналися про те, що для правильного та усвідомленого вибору професії у службі зайнятості пропонують пройти тестування на визначення сфери діяльності. Також школярам було надано інформацію про послуги, які надає служба зайнятості з питань вибору професії у сучасних соціально-економічних умовах з урахуванням особистісних характеристик людини та попиту на ринку праці.


Наприкінці заходу учасників та переможців конкурсів було нагороджено заохочувальними призами, а  на згадку про цікаву зустріч діти розмістили на «Веселці професійних мрій» сердечка з омріяними професіями.


     

785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: