Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/10/na-kirovogradschini-vzhe-tisjachu-par-nadali-perevagu-proektu-shljub-za-dobu-.htm
новини, 10 червня 2019

На Кіровоградщині вже тисячу пар надали перевагу проекту «Шлюб за добу»


У Кропивницькому відбулася ювілейна реєстрація стосунків у рамках проекту «Шлюб за добу». Молодята Сергій Сміян і Аліна Галяткіна стали тисячними закоханими, які одружилися за пришвидшеною процедурою.


«На Кіровоградщині в рамках проекту «Шлюб за добу» одружилися 1000 пар. Сервіс з кожним місяцем набирає все більше обертів. І це цілком логічно, адже чудово, коли пари можуть вільно обирати, як саме їм одружуватися – за пришвидшеною процедурою чи традиційною», – відзначив заступник начальника з питань державної реєстрації Олег Потьомкін.


Як розповіла сама наречена Аліна Галяткіна, підготовка до церемонії тривала менше доби.


«Ми з Сергієм обоє працюємо за кордоном, тому не маємо можливості тривалий час перебувати на території України. Щоб швидко зареєструвати свої стосунки, вирішили стати учасниками проекту «Шлюб за добу»», – прокоментувала дівчина.


Нагадаємо: сервіс «Шлюб за добу» стартував на території Кіровоградщини 31 березня 2017 року. У березні 2019 року керівник мережі туристичних агентств «Join Up. Кропивницький» Катерини Стерпул запропонувала очільнику юстиції Вадиму Гуцулу працювати над проектом в колаборації і дарувати учасникам проекту сертифікати зі знижкою на туристичні мандрівки.




          

1342Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: