Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/10/litnja-speka-stala-prichinoju-obmezhennja-proizdu-velikovagovih-avtomobiliv-dorogami-kropivnitskogo.htm
новини, 10 червня 2019

Через літню спеку обмежили проїзд великовагових автомобілів дорогами Кропивницького



Від 1 червня, у зв'язку з різким підвищенням температури атмосферного повітря та з метою збереження дорожнього покриття, для забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування введено обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування з 10 години ранку до 22 години включно - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Як повідомили в управлінні транспорту та зв'язку міської ради Кропивницького, відповідне доручення по застосуванню обмеження руху великовантажного транспорту територією обласного центру надав і міський голова Кропивницького Андрій Райкович.


Одночасно, на всіх виїздах із міста Кропивницького по трасах: М -05 Київ-Одеса, М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка (через м. Вінницю), М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка (через м. Вінницю), М-22 Полтава-Олександрія, Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь визначено місця для відстою великовагового автотранспорту.


Ознайомитися з місцями відстою навколо Кропивницького можна тут.


898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: