Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/10/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-vivchitis-v-odesi-na-administratora.htm
новини, 10 червня 2019

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись в Одесі на адміністратора


Адміністратор – одна з найпопулярніших професій сьогодення. Адміністратор – це кваліфікований фахівець, який керує людьми і виробничими процесами установи, а також розпоряджається власністю компанії в її інтересах - повідомляє Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


Основна мета роботи адміністратора – грамотно організувати діяльність певної установи, забезпечити ефективну роботу колективу та роботу з відвідувачами.


Саме сфера діяльності установи диктує обов'язки, які виконує людина обіймає посаду.


З 12 червня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається  навчання. Курc нaвчaння тривaтиме 7,5 міс.


Умовами до направлення на навчання є:

·  повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

·  повноліття (не менше 18 років);

·  медична довідка з допуском до професії.


Громадяни,  яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.


Слід пам'ятати, що здобувши професію, яка є актуальною на ринку праці, шукачі роботи значно підвищують власні шанси на успішне працевлаштування.



728Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: