Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/10/-chesno-sklav-reiting-dobrochesnosti-deputativ-radi.htm
новини, 10 червня 2019

"Чесно" склав рейтинг доброчесності депутатів Ради


Громадський рух "Чесно" опублікував рейтинг доброчесності депутатів Верховної Ради. Найнижчі місця в ньому зайняли депутати Максим Єфімов і Олександр Третьяков.


Про це повідомила прес-служба "Чесно".


Рейтинг "Чесно" заснований на шести критеріях: підтримка ключових реформ (виборчий кодекс, закон про антикорсуд, закон про фінансування партій з бюджету, закон про НАБУ, закон про скасування загального нагляду прокуратури); прогули; антидемократичність (закони 16 січня, підпис за декриміналізацію незаконного збагачення, закон про декларування громадськими активістами, закон під генпрокурора Луценка); фігурування в антикорупційних розслідуваннях; кнопкодавство; гречкосійство.


За перший критерій можна було отримати -1 бал, інші дають +1 бал. Відповідно, що більше балів - то менш доброчесний, на думку "Чесно", депутат. Максимально можлива кількість - 5 балів, мінімальна - -1 бал.


Єфімов і Третьяков набрали по +4,3 бала. У топ-10 також потрапили Ярослав Москаленко, Антон Яценко, Олесь Довгий, Олег Недава, Анатолій Гіршфельд, Антон Кіссе, Олександр Нечаєв і Володимир Зубик.



Мінімальну кількість балів набрали 25 депутатів.



Повний рейтинг усіх депутатів з балами виклали в таблицях Google.

Нагадаємо, на 21 липня призначено дострокові вибори до Верховної Ради.


1204Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: