Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/07/u-kropivnitskomu-pratsivniki-psihologichnoi-sluzhbi-upravlinnja-proveli-trening.htm
новини, 7 червня 2019

У Кропивницькому працівники психологічної служби Управління провели тренінг


7 червня в рамках Дня професійної майстерності, що відбувся в Навчально-методичному центрі ЦЗ та БЖД Кіровоградської області, психолог Управління ДСНС у Кіровоградській області провела для викладачів тренінг із практичної психології - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Під час тренінгу викладачі Центру вчились знаходити шляхи вирішення конфліктних ситуацій, що можуть виникнути під час навчально-методичної діяльності.


Зокрема, учасники тренінгу моделювали можливі критичні ситуації між викладачами та слухачами, викладачами та керівниками об’єктів та між викладачами, які виникають під час занять із функціональної підготовки, заходів практичної підготовки тощо.


Також була проведена групова арттерапія з метою позбавлення негативних проявів через символічне зображення їх на малюнках.


По завершенню практичної частини тренінгу психолог Управління надала групові та індивідуальні консультації працівникам Центру з різних фахових питань.


            


949Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: