Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/za-litsenzii-na-pravo-rozdribnoi-torgivli-alkogolem-ta-tjutjunom-pidpriemtsi-kirovogradschini-splatili-bilshe-4-mln-grn.htm
новини, 23 травня 2019

За ліцензії на право роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном підприємці Кіровоградщини сплатили більше 4 млн грн


Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Кіровоградській області, за чотири місяці поточного року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 4 млн 329,4 тис грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Протягом січня-квітня 2019 року фіскальною службою області платникам регіону видано 1304 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 726 ліцензій, тютюнових виробів – 578. За вказаний період анульовано - 158 ліцензій та призупинено 61.


Також, анульовано дію 1 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями за порушення вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.


Інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на субсайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області за посиланням:http://kr.sfs.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.



796Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: