Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/u-zvitah_nazhivo-na-ua-kropivnitskii-govoritimut-pro-dorogi.htm
новини, 23 травня 2019

У #Звітах_наживо на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ говоритимуть про дороги


23 травня о 19:20 у проекті #Звіти_наживо на UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ звітуватиме начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко. Ми запитаємо у чиновника про ремонт доріг державного значення, про кошти, що витратили на безпеку руху, про тендери та про те, скільки грошей фактично витрачено замовниками.


Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо дивіться на сторінці UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ у Facebook. Якщо вам є що запитати у Вадима Коюденка, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Коюденка. Ведучий озвучить його у прямому ефірі.


Також можна поставити питання протягом ефіру за телефоном: 0(522) 24-09-55 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).


Нагадаємо, спільний проект UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.


940Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: