Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/pro-prestizhnist-viiskovoi-sluzhbi-za-kontraktom-rozpovili-bezrobitnim-oleksandriischini.htm
новини, 23 травня 2019

Про престижність військової служби за контрактом розповіли безробітним Олександрійщини


Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості для шукачів роботи, які перебувають на обліку, відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. Метою заходу було інформування зареєстрованих безробітних, придатних до військової служби, про умови укомплектування бригади швидкого реагування Національної гвардії України військовослужбовцями для проходження служби за контрактом. 


Усі присутні отримали інформацію щодо стану місцевого ринку праці та додаткових можливостей працевлаштування на  роботу з гідним рівнем оплати праці та перспективою кар'єрного росту за умови підписання контракту на службу в Національній гвардії України, яку надала начальник відділу активної підтримки безробітнихВікторіяФалєєва. 


Заступник командира автотранспортного батальону швидкогореагування майор ДмитроКінішенкодокладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом до бригадишвидкогореагуванняНаціональноїгвардіїУкраїни на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Як військовослужбовець, який проводить роботи з особовим складом, він надав інформацію проосновні вимоги до претендентів, а такожпільги і гарантії для військовослужбовців, можливості отримання військових спеціальностей у відповідних навчальних закладах та подальшого кар’єрного росту.


Учасники семінару були поінформовані про стан матеріального тапенсійногозабезпечення, а такожобговорили іншіпитаннящодосоціальногозахистувійськовослужбовців. Автотранспортний батальон розташований за адресою: Київська область, смтГостомель, вул.Проскурівська, 18.


За більш детальною інформацією можна звернутись за  телефонами відділу кадрів: 073 1443365, 068 3985264.


Як повідомила Вікторія Фалєєва, начальник відділуактивної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, семінар відбувся у формі активного діалогу, під час якого заступник командира автотранспортного батальону швидкого реагування майор ДмитроКінішенко доступно та аргументовано надавав відповіді на поставлені запитання. 




966Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: