Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/na-rozgljad-do-fiskalnoi-sluzhbi-kirovogradschini-nadiishlo-19-zapitiv-na-publichnu-informatsiju.htm
новини, 23 травня 2019

На розгляд до фіскальної служби Кіровоградщини надійшло 19 запитів на публічну інформацію


З метою забезпечення реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, прозорості та відкритості своєї діяльності, Головним управлінням  ДФС у Кіровоградській області забезпечено розгляд документів, з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», які надійшли до обласного відомства та територіальних органів засобами поштового зв’язку та електронною поштою, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Так, упродовж січня-квітня 2019 року до Головного управління ДФС у Кіровоградській області та його територіальних органів надійшло 19 запитів на отримання публічної інформації. З них 14 запитів або 73,7% отримано від фізичних осіб, 3 запита або 15,8% від юридичних осіб та 2 запита або 10,5% від об”єднання громадян. 


Відповідно до частини 1 ст.20 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VІ «Про доступ до публічної інформації», усі запити опрацьовано та розглянуто, з них задоволено 15 запитів, відмовлено по 4 запитам.


Як повідомили в управлінні обслуговування платників ГУ ДФС в області запитувачей цікавила інформація щодо надання рахунків для сплати податків та заборгованостей, проведення перевірок, щодо діяльності суб’єктів господарської діяльності, щодо кількості прийнятих рішень про розстрочення, відстрочення грошових зобов’язань та щодо діяльності фіскальних органів.



720Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: