Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/22/rjatuvalniki-nagadali-zhiteljam-oleksandrii-ta-kompaniivki-pro-neobhidnist-dotrimuvatisja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 22 травня 2019

Рятувальники нагадали жителям Олександрії та Компаніївки про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки (ФОТО)


22 травня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області перевірили, чи знайомі з правилами пожежної безпеки жителі міста Олександрія та селища Компаніївка та чи дотримуються їх у своєму повсякденному житті. Це питання, незалежно від пори року, завжди залишається актуальним. Учасники профілактичного відпрацювання, спілкуючись із мешканцями райцентрів, розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали в області з початку поточного року, та про їх негативні наслідки, про основні причини та способи запобігання пожежам. Наголосили на тому, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» надходить саме з житлового сектора і найчастіше повідомляють про пожежі, причинами яких є недотримання правил пожежної і техногенної безпеки, незнання цих правил або ж легковажне нехтування. Під час роз’яснювальної роботи рятувальники вкотре застерегли громадян від використання несправної побутової електротехніки та газових приладів, спалювання сміття біля житлових будинків й господарчих споруд, сінників та дерев’яних парканів, а також дали поради, до яких служб необхідно звертатися, якщо трапилась надзвичайна подія. 


На завершення розмови кожному співрозмовнику було вручено листівку з правилами безпечної життєдіяльності, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


      


796Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: