Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/22/ponad-10-5-tis-zemelnih-diljanok-otrimali-atovtsi-kirovogradschini.htm
новини, 22 травня 2019

Понад 10,5 тис земельних ділянок отримали атовці Кіровоградщини


Від часу запровадження ініціативи Урядом натепер у Кіровоградській області учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 10,5 земельних ділянок. Проекти землеустрою затверджені на ділянки загальною площею 19,9 тис. гектара. Найбільшу кількість земельних ділянок військовим надали у Новомиргородському (1889 - площею понад 3,7 тис. га), Кропивницькому (990 - площею 1,8 тис. га), Олександрійському (752 – 1,49 тис.га). 


В цілому в області учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців отримали 13,7 тис. дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення землі. Після завершення процедури оформлення земельних ділянок військові отримають у власність землі загальною площею майже 26 тис. гектарів.


Учасники АТО здебільшого отримають ділянки для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності. 


Для реалізації громадянами України, які брали участь у антитерористичної операції у східних та південно-східних областях України, їх конституційних прав на безоплатне отримання земельних ділянок із земель запасу державної та комунальної власності на території регіону, землевпорядники Кіровоградщини зарезервували 264,2 га земель.


Довідково. На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.


860Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: