Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/21/boets-roti-svjatoslav-politsii-kirovogradschini-otrimav-zaohochennja-za-porjatunok-divchini.htm
новини, 21 травня 2019

Боєць роти «Святослав» поліції Кіровоградщини отримав заохочення за порятунок дівчини


Повертаючись зі служби Сергій Куриленко помітив перехожу, яка збиралася стрибнути з мосту у річку, та перешкодив її намірам, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Подія сталася 13 травняу місті Кропивницькому близько 21-ї години. Командир взводу № 3 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» лейтенант поліції Сергій Куриленкона мосту помітив дівчину, яка перелізла через огорожу з намірами стрибнути у водойму.


Миттєво зорієнтувавшись у ситуації,поліцейський підбіг до неї, міцно схопив за руку та допоміг повернутися на безпечну ділянку мосту. 


Правоохоронець заспокоїв дівчину, яка перебувала у стані сильного душевного хвилювання, та знаходився поручіз нею до приїзду швидкої медичної допомоги.


Від імені всього особового складу начальник поліції Кіровоградщини Роман Козьяковподякував правоохоронцюза спасіння людського життя та вручив відзнаку ГУНП в області– жетон ,,ЗА БЕЗПЕКУ І ЗАХИСТ ГРОМАДИ”.



1109Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: