Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/20/v-oleksandrivskomu-raioni-m-jasnu-produktsiju-jaku-transportuvali-z-porushennjami-povernuto-postachalniku-foto-.htm
новини, 20 травня 2019

В Олександрівському районі м’ясну продукцію, яку транспортували з порушеннями, повернуто постачальнику (ФОТО)


Спеціалісти Олександрівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області у складі комісії здійснили перевірку транспортного засобу на відповідність умов транспортування харчових продуктів. Транспортний засіб, який обстежували, доставляв охолоджене м’ясо свинини для харчування учнів Олександрівської філії КЗ «Олександрівське НВО №1».


Комісія встановила, що постачальник м’яса використовує автотранспорт, який відрізняється від марки, заявленої в товарно-транспортній накладній, та не відповідає транспорту, що був заявлений в тендерній пропозиції. Транспортний засіб не має холодильного устаткування, знаходиться в незадовільному санітарному стані та порушує вимоги до транспортування м’ясної продукції. Також у експедитора автотранспорту відсутня особиста медична книжка встановленого зразка.


За результатами обстеження складено акт перевірки продовольчої сировини та повернуто продукт харчування постачальнику, інформує прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


934Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: